انديکاتور چيست و چه کاربردی دارد؟

برنامه های اندیکاتور تجزیه و تحلیل فنی بازار فارکس معمولا برای پیش بینی تغییرات نرخ در بازار ارز استفاده می‌شوند. وظایف این اندیکاتورها محاسباتی می‌باشد که در آنها حجم معاملات با ابزار تجاری مورد نظر و نرخ آن در نظر گرفته می‌شود. با توجه به اندیکاتورهای بازار فارکس معامله‌گران می‌توانند تصمیم بگیرند چه وقتی وارد بازار شده و چه وقت از آن خارج شوند. در ترمینال تجاری MetaTrader 4 سرویس خاصی وجود دارد که اجازه می‌دهد اندیکاتورهای فارکس را مستقیما در نمودار نرخی مشاهده کرد و یا آنها را در یک پنجره جداگانه بررسی کرد. اندیکاتورهای روانی بازار فارکس کمک می‌کنند تمایلات شرکت کنندگان بازار را تشخیص داده و با توجه به آنها تغییرات احتمالی نرخ را پیش بینی کرد. در این برنامه پیکان‌ها برای تعیین قدرت روند و یا زمان تغییر روند استفاده می‌شوند. دقت کنید که کیفیت اندیکاتور ها و ضریب هوشمندی و پیشبینی صحیح آنها مستقیما به کیفیت و تجربه برنامه نویس آن بستگی دارد.

انديکاتور

اندیکاتور فارکس | Forex Indicator

باید بدانیم لغت اندیکاتور (indicator) به معنی شاخص و یا معیار اندازه گیری می باشد. به تعبیری دیگر و بصورتی کلی با مقایسه تعدادی داده و متغیر هایی که در نظر گرفته شده است می توان شاخصی یا معیاری جهت اندازه گیری تعیین کرد پس میتوان اندیکاتور ایجاد کرد. اندیکاتور فارکس یا بهتر بگوییم اندیکاتور هایی که معامله گران در بازارهای مالی و بر روی پلت فرم های مثل متا تریدر استفاده می کنند در واقع فایل هایی هستند که در محیط متا ادیتور (نرم افزار برنامه نویسی مخصوص متاتریدر ها) با فرمت های ام کیو ال ۴ یا ام کیو ال ۵ نوشته شده اند و با فرمت های ای ایکس ۴ ex4 و ای ایکس ۵ ex5 در محیط نرم افزار مربوطه متا تریدر ۴ MT4 و یا متا تریدر ۵ MT5 اجرا می شوند. از دیگاه برنامه نویسی برای نوشتن برنامه اندیکاتور فارکس، اکسپرت فارکس و اسکریپت ها تفاوت زیادی وجود ندارد و تمام برنامه نویسی آنها در محیط ویرایش کدها در پلت فرم مربوطه اجرا می شود.


اندیکاتورهای کاربردی فارکس

اندیکاتور های مشهور فارکس نظیر آر اس آی، مک دی (ام ای سی دی)، اندیکاتورهای بیل ویلیامز و غیره... هستند که با پردازش قیمت و ایجاد شاخص برای معامله گران سعی در تحلیل بازار و قیمت دارند تا بتوانند نقاط مناسب برای خرید یا فروش را بیابند. خروجی اندیکاتور فارکس بر اساس متغیر هایی که در کدهای آن تعریف شده است می تواند بصورت های مختلفی باشد. مثلا عددی را در روز چارت به شما نمایش دهد یا برای شما فایل هشداری را اجرا و پخش کند.


دسته بندی اندیکاتورهای فارکس

بطور کلی اندیکاتور فارکس را از لحاظ نوع نمایش می توان به دسته های زیر تقسیم کرد: اندیکاتور های همراهی کننده قیمت در چارت این اندیکاتور ها همراه بازار هستند یعنی هر مقدار قیمت حرکت داشته باشد حالا چه به بالا و چه پایین اندیکاتور نیز با آن همراهی می کند. با رشد قیمت نیز مقدار خروجی بالاتر می رود و نزول قیمت خروجی اندیکاتور نیز کاهش پیدا می کند. مانند یکی از انواع اندیکاتور فارکس که خیلی های آنرا میشناسند به نام میانگین Moving average حرکت یا اندیکاتور دیگری بنام آلگیتور Alligator. اندیکاتورهای نوسان کننده در محدوده های مشخص این اندیکاتورها با قیمت بازار نوسان گیری میکنند یعنی هرمقدار که قیمت در بازار جا به جا شود بالا یا پایین برود باز هم محدوده نمایش خروجی اندیکاتور مشخص خواهد بود مثلا عددی بین ۰ تا ۱۰۰ مانند اسیلاتورهای معروف استوکاستیک Stochastic، آر اس آی (RSI (Relative strength index، مومنتوم Momentum.


اندیکاتورهای سفارشی فارکس

تعداد زیادی اندیکاتور های رایج در ترمینال های معاملاتی وجود دارد و در صورت نیاز بیشتر و یا پیاده سازی اندیکاتوری خاص برای افراد می بایست با استفاده از محیط برنامه نویسی همان سکوی معاملاتی اقدام به برنامه نویسی اندیکاتور فارکس کرد. که معمولا به این دسته اندیکاتور های اندیکاتور های سفارشی می گویند. مثلا یکی از اندیکاتور های سفارشی که می توانید از استفاده کنید. ام کیو ال فارسی یکی از تیم های با تجربه برنامه نویسی برای ساخت اندیکاتور ها و اکسپرت های سفارشی فارکس (ربات معامله گر فارکس) میباشد.


پشتیبان تلگرام
سفارش آنلاین نرم افزار اختصاصی
از طریق پیغام در واتس اپ
پشتیبان تلگرام
سفارش آنلاین نرم افزار اختصاصی
از طریق پیغام در تلگرام ما